Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS
Skoda

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

02 November 2013  -  Condroz Rally
Rallye du Condroz-Huy
Zaterdag tweede lus: Loeb meesterlijk, volop schuivers achter hem

KP 14: Ondanks zijn tijdstraf van 30 seconden weet Xavier Bouche Dominique Jullien de tweede plaats om 3,7 seconden te ontfutselen. Achter het duo volgen Kris Princen, Chris Van Woensel en Yves Matton binnen de halve minuut van elkaar.

KP 15: De soloslim van Loeb gaat onverstoord verder, maar achter hem worden de verschillen nog kleiner. Op 3’30” van Loeb verstevigt Xavier Bouche zijn tweede plaats. Hij heeft nu tien tellen voorsprong op Jullien. Princen komt dan weer terug tot op drie tellen van Dominique Jullien. Chris Van Woensel, vierde, ziet Yves Matton beetje bij beetje naderen. De baas van Citroën Racing heeft nu 26 seconden achterstand op Van Woensel.

KP 16: Loeb rijdt op een andere planeet, maar achter hem zijn de podiumkandidaten tot alles in staat om de felbegeerde plaatsen te veroveren. Princen zet de tweede tijd neer en rukt op naar de derde plek algemeen, met zes tellen voorsprong op Dominique Jullien. Chris Van Woensel probeert Yves Matton af te houden en vergroot zijn voorsprong tot 30 seconden.

KP 17: De volgorde blijft dezelfde, maar iedere rijder vergroot zijn voorsprong op zijn naaste belager. Loeb heeft nu al bijna vier minuten voorsprong op Bouche. De rijder van de C4 WRC vergroot zijn boni op Kris Princen dan weer tot 14 seconden. De Limburger heeft op zijn beurt dan weer 13 tellen boni op Jullien. Ook Chris Van Woensel verstevigt zijn vijfde plaats en heeft nu een marge van 37 seconden op Matton.

In de top-5 is dus nog (bijna) alles mogelijk. De slotdag zou wel eens voor een paar verrassingen kunnen zorgen.

 
 
Previous
Condroz Rally   02 Novembre 2013
Condroz Rally   02 Novembre 2013
Rallye du Condroz-Huy
In de klassen
Lees meer