Facebook
Mobile
RSS

   
 
FR
VOORVERKOOP TICKETS
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel085 25 26 06

11 Oktober 2021
HET TEMPO WORDT OPGEDREVEN
Het moet gezegd dat de gezondheidsmaatregelen die opgelegd worden door de verschillende autoriteiten de taak er niet echt makkelijker op maken... De spanning loopt dus op bij de organisatie maar ook bij de toeschouwers die nu echt wel de details van het evenement willen kennen. U moet dus wel wat geduld kunnen opbrengen voor het spektakel...

De eerste informatie betreft de verkoop van de tickets. Door de gezondheidsmaatregelen is er dit jaar enkel een online verkoop van de algemene inkomtickets. Deze verkoop zal weldra van start gaan via de website www.condrozrally.be. De algemene inkom bedraagt 30 € en omvat : het armbandje dat toegang geeft tot alle klassementsproeven van zaterdag en zondag, een mondmasker en het programma met alle info betreffende de kaart van het parcours, het tracé van de specials, de deelnemers, etc. De prijs is dus niet veranderd t.o.v. 2019 (25€ + 5€ voor het programma) en is proportioneel (in vergelijking met rally's van één dag of drie dagen) voordeliger dan andere wedstrijden van het BRC-kampioenschap.

De toegang tot de special-test proef, die op vrijdag wordt georganiseerd van 8u30 tot 17u in Ben-Ahin, kost 10 €. Deze tickets worden zowel online verkocht als ter plekke. Er zal eveneens een gratis service Shuttle zijn zoals in 2019.

Wat de format van de rally van de Condroz-Huy betreft, veranderen we niets aan de goede gewoonte van een race over twee dagen. Op zaterdag 6 november staan er twee lussen van 6 gechronometreerde stukken op het programma. Het vertrek wordt gegeven aan de tent in Huy om 8u30 stipt, voor een eerste halve lus van drie "specials" (Engis, Villers-le-Temple-Strée en Ben-Ahin). Na de terugkeer in Huy zullen de deelnemers opnieuw vertrekken voor drie "chronoritten" (Villers-le-Bouillet, de nieuwe proef van Wanzoul-Bas-Oha en Héron-Lavoir). Terugkeer in Huy om 14u00 voor een tweede identieke lus. De terugkeer naar het podium in Huy voor de koplopers is voorzien om iets na 20u00.

De dag nadien is er het vertrek van de tweede etappe om 9u00 in Huy. Op het menu van zondag 7 november staan twee lussen van 3 gechronometreerde stukken (Ramelot en twee nieuwe tracés van Marchin-Perwez en Amay-Verlaine). We laten u zeker nog de details weten van beide specials.

Wat de deelnemers betreft heeft de hoeveelheid rally's van het Belgian Rally Championship (BRC) in dit tweede deel van het jaar ervoor gezorgd dat er wat vertraging was in de inschrijvingen. Maar de meeste protagonisten van het BRC hebben nu toch reeds hun deelname bevestigd, evenals tal van regionale teams en de deelnemers van het beruchte peloton van de Renault Clio Benelux Trophy. We zullen u mettertijd meer informatie hieromtrent verstrekken.

We herinneren er nog even aan dat de Rally van de Condroz-Huy uiteraard alle geldende gezondheidsmaatregelen zal respecteren. Het zal dus in principe een "Covid Safe Ticket" evenement zijn voor de deelnemers en de toeschouwers. Hou er dus rekening mee om u te voorzien van uw gezondheidspas om te kunnen genieten van het spektakel ! En vergeet niet de maatregelen te respecteren die door de commissarissen worden opgelegd om uw veiligheid te verzekeren en de wedstrijd goed te laten verlopen !

 
 
Previous
21 Octobre 2021
D - 15
Lees meer