Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS
Skoda

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

24 Juli 2012  -  Condroz Rally
Condroz Rally
Eerste onthullingen
Op 100 dagen voor de start van de 39ste Rallye du Condroz-Huy kunnen we u melden dat het parcours vastligt. Het zal korter zijn dan de vorige jaren, want de deelnemers zullen 240 km. tegen de klok afwerken, in plaats van 270.

We zitten in een verkiezingsjaar en dat heeft het niet makkelijker gemaakt om de lokale overheden te overtuigen. Sommigen vrezen immers stemmen te verliezen. Gelukkig zijn er ook nog enthousiaste burgervaders die de Rallye du Condroz-Huy met open armen ontvangen. Zij staan in schel contract met zij die elk mogelijk excuus aanwenden om er zich van af te maken.

De Rallye du Condroz-Huy zal zo dit jaar niet langs Marneffe trekken, één van de oudste chronoritten van het evenement. Daarentegen start er een KP in Warêt-l'Evêque, met een groot deel onverhard. Zonder het hele parcours te onthullen kunnen we ook al melden dat de rally dit jaar ook langs Haillot trekt.

In het totaal staan er elf chronoritten op het programma, die elk twee keer zullen worden afgewerkt: 6 x 2 op zaterdag en 5 x 2 op zondag. U hebt al begrepen dat het tracé ingrijpend is gewijzigd. Aarzel dus niet regelmatig een bezoekje te brengen aan onze site, om alle details tijdig aan de weet te komen.

 
 
Previous
Condroz Rally   06 Juillet 2012
Condroz Rally   26 Juillet 2012
Condroz Rally
Fumal als ouverture!
Lees meer