Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS
Skoda

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

05 September 2011  -  BRC
Omloop van Vlaanderen
Geen vrijgeleide voor Tsjoen!
Dat Pieter Tsjoen en Alexandre Romain met hun Citroën C4 WRC's naar Roeselare komen is al lang geen verrassing meer maar enkele nieuwe combinaties trekken zeker ook de aandacht. Melissa Debackere gaat voor het eerst van start met de voormalige Ford Focus WRC08 van Pieter Tsjoen.

 We zijn benieuwd hoe ze de overstap van de Subaru Impreza WRC S12 zal verteren.
Patrick Snijers neemt de Belgische première van de Mini John Cooper Works WRC voor zijn rekening. We moeten wachten tot 9 en 10 september om te zien tot wat deze combinatie in staat is.
Bernd Casier neemt plaats achter het stuur van de Subaru Impreza WRC S12 waarmee Melissa Debackere heeft gereden tijdens de eerste helft van het BFO Belgian Rally Championship. Het is meer dan waarschijnlijk dat Bernd geen genoegen zal nemen met een figurantenrol, zet hem alvast maar op het lijstje van de favorieten.
Naast deze toppers zijn er nog heel wat andere WRC's die zullen meestrijden voor een plaatsje in de top-10. David Bonjean is ingeschreven met de Peugeot 307 WRC, Tim Van Parijs zien we terug achter het stuur van de Ford Focus WRC 05 en Bart Maes komt aan de start met een Skoda Octavia WRC. De inschrijving is van Koen Dewaele met de Subaru Impreza WRC S5 van New Caen Rally Sport is ondertussen ook binnengelopen.
Daarnaast hopen we ook op een mooie prestatie van de Engelse piloten Peter Lloyd (Subaru Impreza S14) en Eian Pritchard (Subaru Impreza S11)

In de klasse 3 (de vroegere groep N) zijn er niet minder dan 9 Mitsubishi Lancer EVO X wagens ingeschreven. Daarbij is de meest in het oog springende deelnemer Jasper Van den Heuvel, maar die zal het niet makkelijk krijgen met tegenstanders als Langenakens, Lhonnay en lokale man Coene. Voor de liefhebbers van de dwarse passages hebben we naast 6 BMW M3's, met onder andere Lefevere, Braeckevelt en Viaene, ook nog tal van andere GT- (Kenis met BMW Z4 en 3 Porsche GT3's) en andere achterwielaangedreven wagens.

Philip Cracco en Geert Beauprez zullen met de Accent.jobs Peugeot 207 S2000 op zoek gaan naar een mooi resultaat in de sterkbezette Roeselaarse rally. De organisatie hoopt deze combinatie op zaterdagavond warm te mogen verwelkomen op het podium.

Internet : Omlopp van vlanderen  

 
 
Previous
WRC/IRC   29 Août 2011
Barum Rally
Loix heel dicht bij stunt, Neuville vierde
WRC/IRC   08 Septembre 2011
Lees meer