Facebook
Twitter
Mobile
RSS
RSS
RSS
Skoda

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel 085 25 26 06
Fax 085 25 26 02

14 September 2011  -  Condroz Rally
Wedstrijd 'Mijn Condroz'
De eerste winnaars zijn gekend
Op minder dan twee maanden voor de start van de 38ste uitgave van de Condrozrally kunnen we al de namen van de eerste winnaars van de wedstrijd ‘Mijn Condroz’ bekend maken! Uit de vele inzendingen koos onze jury de knapste foto’s en beste teksten.

En de winnaars zijn…

In de maand juli was het de foto van Pieter Tsjoen, ingezonden door Thibaud DETINNE, die onze jury wist te overtuigen, terwijl ook de pertinente zinnen van Jean-Marc PITZ worden beloond met twee VIP-kaarten.

In augustus waren de lijnen van Sandra DEVER voldoende voor dezelfde beloning, terwijl de heel spectaculaire foto van Dominique Bruyneel, genomen door Jérôme JAMMAR de jury sprakeloos liet. Ook zijn winnen dus elk twee VIP-kaarten!

Aan de winnaars: u mag uw twee kaartin vanaf 11 november komen afhalen in de perszaal, uiteraard op voorlegging van uw identiteitskaart. U krijgt nog een e-mail met alle details.

Voor de anderen: als ook u enkele knappe foto’s van de Condrozrally heeft genomen of een boeiend verhaal heeft te vertellen, aarzel dan niet om ze te posten op onze website. Voor de start van de editie 2011 van de Condrozrally zijn er immers nog 4 x 2 toegangskaarten te winnen! 

 
 
Previous
WRC/IRC   12 Septembre 2011
Mecsek Rallye
Uitzonderlijke prestatie van Thierry Neuville
WRC/IRC   25 Septembre 2011
Sanremorally
Thierry Neuville wint de Sanremorally!
Lees meer