Facebook
Mobile
RSS

   
 
FR
Partners

Vous êtes un riverain, vous avez subi des dégradations ?
info@condrozrally.be
Tel085 25 26 06

02 November 2021
Klassement Proeven/2

Een lichtjes aangepaste versie van Villers-le-Bouillet, één van de grote "klassiekers" van het stuk in Hesbaye. Veel ruilverkavelingen met stukken waar sterk moet geremd worden staan op het programma. Vertrek in Warnant-Dreye richting Vaux-Borset en lange en zeer snelle passages naar de Ferme d'Oultremont voor men terugkeert naar Dreye en Vieux-Waleffe, waar een technisch stuk hen opwacht. Een zeer snelle aankomst op een baan met een groenstrook in het midden.

Het tracé van Wanzoul – Bas-Oha is dan wel gekend maar deze keer wordt het in omgekeerde richting afgelegd en dat verandert alles. De start wordt dus gegeven aan de steengroeve van Roue alvorens naar Vinalmont te gaan via het fameuze stuk onverhard... Vervolgens is er de passage in Wanzoule en dan is er de ijzingwekkende afdaling naar Moha met de fameuze haarspeldbocht. Dan een steile klim naar de N643A voor een passage op topsnelheid. In de remmen om rechts de weg te verlaten net voor de afdaling naar Wanze, de twee klassieke haarspeldbochten net na de brug over de N643 en een zeer snelle afdaling naar Bas-Oha met een passage op de Place de l'Horloge voor de aankomst.

Een nieuwe versie van Héron-Lavoir, ook al lijkt ze sterk op de vroegere Forseilles of Lavoir. Maar de ingrediënten zijn er nog steeds : onverharde wegen, vaak vol modder en vol met valkuilen waar men goed moet weten op te anticiperen.

Kaarten van deze specials (met verboden zones) zijn beschikbaar op de gratis Sportity app. Paswoord : Condroz21.

In het programma dat u bij uw ticket krijgt vindt u ook het advies en de tips van Renaud Jamoul.

Herinneren wij er u aan dat u uw tijd om u op te stellen op de plaats van uw keuze goed moet berekenen en u minimaal 30' voor de doorkomst van de eerste deelnemer ter plaatse moet zijn : er is het verkeer, de controle van de armbandjes en van de Covid Safe Pass die voor vertraging zullen zorgen. Bovendien zal u niet meer op de baan van de Special kunnen van zodra de eerste Safety Cars zijn gepasseerd. Dit voor uw eigen veiligheid en het goede verloop van de rally.

 
 
Previous
01 Novembre 2021
Klassement Proeven/1
03 Novembre 2021
Klassementsproeven/3
Lees meer